Specialistische reiniging

Of het nu gaat om de verwijdering van graffiti, het goed behandelen en schoonmaken van vloeren of gevels, of het reinigen van machines, apparatuur, sanitair of bijzondere materialen: reiniging is in veel gevallen specialistisch werk. Voor een optimaal resultaat is het gebruik van geschikte, specialistische schoonmaakmiddelen essentieel. Zeepfabriek Siderius beschikt over een groot assortiment specialistische reinigingsproducten voor elke denkbare toepassing en branche.

Uw private label

Door het product te voorzien van een eigen naam en logo kunt u eenvoudig en snel uw eigen private label op de markt zetten. Het product wordt hierbij afgevuld in de verpakking van uw voorkeur en voorzien van een eigen label met merknaam.

Het standaard assortiment hiervoor omvat meer dan 300 basisrecepten waarop gemiddeld meer dan 15 modificaties in geur, kleur en dikte mogelijk zijn. Dankzij onze flexibele productielijnen zijn wij in staat om vanaf 300 liter tot duizenden liters efficiënt te produceren in vrijwel elke gewenste verpakking. Ons vulapparatuur is in staat om flesjes vanaf 50 ml tot containers van 1000 liter te vullen.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  • Telefoon +31 (0)183 - 638 047
  • E-mail sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig