Gevelreiniging

Gevels kunnen met verschillende soorten gevelreinigingsmiddelen worden schoongemaakt of chemisch gereinigd. Doorgaans wordt gebruik gemaakt van alkalische reinigingsmiddelen en zure reinigingsmiddelen. De vervuiling wordt hierbij opgelost, waarna resten gemakkelijk met water kunnen worden verwijderd.

Zeepfabriek Siderius biedt een compleet pakket professionele gevelreinigingsmiddelen. Ons assortiment reinigingsproducten voor gevels en monumentale panden bestaat onder andere uit graffiti removers en uit schoonmaakmiddelen voor gevelreiniging en kunststofbehandeling.

Uw private label

Door het product te voorzien van een eigen naam en logo kunt u eenvoudig en snel uw eigen private label op de markt zetten. Het product wordt hierbij afgevuld in de verpakking van uw voorkeur en voorzien van een eigen label met merknaam. 

Het standaard assortiment hiervoor omvat meer dan 300 basisrecepten waarop gemiddeld meer dan 15 modificaties in geur, kleur en dikte mogelijk zijn. Dankzij onze flexibele productielijnen zijn wij in staat om vanaf 300 liter tot duizenden liters efficiënt te produceren in vrijwel elke gewenste verpakking. Ons vulapparatuur is in staat om flesjes vanaf 50 ml tot containers van 1000 liter te vullen.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  • Telefoon +31 (0)183 - 638 047
  • E-mail sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig