Bodylotion

Onze bodylotion is een heerlijk verzorgende, rijke lotion die voedt en verzorgt, snel in de huid trekt en daardoor geen vettig gevoel achterlaat. De lotion bevat geen parabenen kan in vrijwel elke kleur worden gemaakt. In combinatie met één van onze 200 parfums kunnen wij voor u een uniek product ontwikkelen.

Toevoeging van extra verzorgende, hydraterende of voedende grondstoffen zoals Aloe Vera extract, Vitamine E olie, Olijfolie, Tea Tree olie, Lanoline, Algenextract, Canola olie, Jojoba olie en Panthenol zijn enkele van de vele mogelijkheden om uw product te laten onderscheiden. Daarnaast produceren wij zelfbruinende lotions en kunnen wij samen met u uw eigen unieke zelfbruiner ontwikkelen.

Bodylotion is ook bekend onder de namen bodymilk of bodycrème.

Uw private label

Het standaard assortiment hiervoor omvat alle basis bodylotion recepten, waarop vele modificaties met geur, kleur en dikte mogelijk zijn. Bij grotere aantallen kan de bodylotion onder private label worden geleverd. Uw bodylotion wordt hierbij afgevuld in de verpakking van uw voorkeur en voorzien van een label met merknaam.

Dankzij onze flexibele productielijnen zijn wij in staat om vanaf 200 liter tot duizenden liters efficiënt te produceren in vrijwel elke gewenste verpakking. Ons vulapparatuur is in staat om flesjes vanaf 50 ml tot containers van 1000 liter te vullen.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  • Telefoon +31 (0)183 - 638 047
  • E-mail sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig