Vaste zeep

De wortels van ons bedrijf liggen bij zeep. Onze zeepjes worden veelal geproduceerd voor labelhouders, groothandels en hotelketens in Europa.

Als zeepfabriek beschikken wij over alle denkbare vaste zeeprecepten, zoals: heerlijk geurende vaste zeep en zeepjes, natuurlijke zeep, scheerzeep, huishoudzeep, gastenzeepjes, hotelzeepjes, vlekkenzeep, zeep voor zeepkettingen en medicinale zepen. De grondstoffen voor vaste zeep zijn altijd op plantaardige basis en geen enkel product wordt op dieren getest. 

Ons assortiment vaste zepen bestaat uit:

Ruim 3000 mallen

Wij beschikken over circa 3000 verschillende zeepmallen. Dankzij ons enorme assortiment is voor uw vraag in de meeste gevallen een standaardoplossing beschikbaar. Hierdoor is het investeren in een nieuwe mal doorgaans niet nodig en kunnen wij tegen aantrekkelijke prijzen een uniek product leveren.

Uw eigen private label

Bij de samenstelling van uw gastenzeepjes heeft u de keuze uit een standaard assortiment van meer dan 200 verschillende parfums, 2000 verschillende kleuren, diverse etherische oliën en een groot aantal andere huidverzorgende grondstoffen. Ook beschikken wij over een brede selectie medicinale grondstoffen die toepasbaar zijn in vaste zepen.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  •  +31 (0)183 - 638 047
  •  sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig