Private label etiketten

Naast de ruime keuze in verpakkingen, bieden wij  diverse mogelijkheden voor de etikettering van uw private label product. 

Inprinten op eigen basislabel

U levert het ontwerp voor een basislabel. U kunt dit zien als briefpapier, waar later ook tekst op wordt geprint. Deze basislabels beheren wij in ons labelmagazijn en bij bestelling wordt van het bestelde artikel de bijbehorende tekst in het zwart op uw basislabel ingeprint. Door te kiezen voor één basislabel heeft u met weinig kosten toch een eigen etiketontwerp op uw product en kunt u één label voor meerdere artikelen gebruiken en zo kosten besparen.

Inprinten op wit of Sipro label

Siderius biedt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard wit vinyl etiket of voor een gekleurd Sipro etiket. Wederom wordt hierop de tekst met zwart ingeprint. Het Sipro basislabel is verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat er onderscheid gemaakt kan worden tussen verschillende productgroepen. Het witte basislabel is neutraal en voor elk product toepasbaar. 

Kant en klaar drukwerk

Uiteraard kunnen wij ook voor elk product een eigen, uniek label verzorgen. In dit geval is alles mogelijk en worden er per product labels op voorraad gezet.

Voor alle labels geldt dat Siderius altijd zorgt dat de meest actuele veiligheidsinformatie wordt gebruikt. 

 

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  • Telefoon +31 (0)183 - 638 047
  • E-mail sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig