Sauna en stoombadmiddelen

Ons assortiment producten voor sauna en stoombaden bestaat onder andere uit diverse soorten opgietmiddelen, kruidenbaden, etherische oliën en aangenaam geurende stoombadproducten.

Opgietmiddelen

Een opgietmiddel is een geconcentreerd product met een bijzondere geur dat wordt gebruikt in saunacabines. Elk opgietmiddel is samengesteld uit een olie en een drager. Bij het produceren van opgietmiddelen werken wij zo veel mogelijk met zuivere etherische oliën. Indien van een bepaalde geur géén etherische of natuuridentieke olie verkrijgbaar is, worden parfumoliën gebruikt. Ook deze parfumoliën zorgen voor een intense geurbeleving. Als drager wordt in de meeste gevallen ethanol(alcohol) gebruikt. In andere gevallen wordt water als drager gebruikt.

Overige sauna- en stoombadmiddelen

Naast opgietmiddelen voor sauna’s, bevat ons assortiment ook kruidenbaden, etherische oliën en aangenaam geurende stoombadproducten.

Uw private label

Door de producten te voorzien van een eigen naam en logo kunt u eenvoudig en snel uw eigen private label op de markt zetten. Het product wordt hierbij afgevuld in de verpakking van uw voorkeur en voorzien van een eigen label met merknaam.

Het standaard assortiment omvat meer dan 300 basisrecepten waarop gemiddeld meer dan 15 modificaties in geur, kleur en dikte mogelijk zijn. Dankzij onze flexibele productielijnen zijn wij in staat om vanaf 300 liter tot duizenden liters efficiënt te produceren in vrijwel elke gewenste verpakking. Ons vulapparatuur is in staat om flesjes vanaf 50 ml tot containers van 1000 liter te vullen.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  • Telefoon +31 (0)183 - 638 047
  • E-mail sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig