Industriële reiniging

Zeepfabriek Siderius biedt een compleet pakket professionele reinigingsproducten voor de industriële sector. Het assortiment bestaat uit zeer krachtige producten van uitstekende kwaliteit en met een voortreffelijk reinigende werking. De producten zijn speciaal afgestemd op de specifieke reinigingsbehoefte in elke industriële werkomgeving, zoals in de autobranche, bouw, industrie, transport en de grafische sector.

Door onze continue focus op productontwikkeling kunnen we oplossingen bieden voor iedere situatie. Uitgangspunt hierbij is om altijd een stap voor te zijn op de ontwikkelingen binnen de industriële sector op het gebied van milieu en veiligheid. Onze jarenlange ervaring met reinigingsproblematieken in de industriële sector heeft geleid tot een breed pakket producten en beschermende oplossingen. 

Uw private label

Door het product te voorzien van een eigen naam en logo kunt u eenvoudig en snel uw eigen private label op de markt zetten. Het product wordt hierbij afgevuld in de verpakking van uw voorkeur en voorzien van een eigen label met merknaam.

Het standaard assortiment hiervoor omvat meer dan 300 basisrecepten waarop gemiddeld meer dan 15 modificaties in geur, kleur en dikte mogelijk zijn. Dankzij onze flexibele productielijnen zijn wij in staat om vanaf 300 liter tot duizenden liters efficiënt te produceren in vrijwel elke gewenste verpakking. Ons vulapparatuur is in staat om flesjes vanaf 50 ml tot containers van 1000 liter te vullen.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  • Telefoon +31 (0)183 - 638 047
  • E-mail sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig