Gastenzeepjes en hotelzeepjes

Gastenzeepjes worden vaak meegenomen door hotelgasten en daarna nog lang bewaard. Als visitekaartje is het gastenzeepje daardoor één van de belangrijkste producten uit de bredere lijn guest supplies. Om die reden is niet alleen de vorm van het zeepje, maar zeker ook de verpakking belangrijk.

Wanneer u kiest voor een van de standaard gastenzeepjes uit ons zeer ruime assortiment, zullen wij u altijd adviseren dit item als private label in te zetten.

Ruim 3000 mallen

Wij beschikken over circa 3000 verschillende zeepmallen. Dankzij ons enorme assortiment is voor uw vraag in de meeste gevallen een standaardoplossing beschikbaar. Hierdoor is het investeren in een nieuwe mal doorgaans niet nodig en kunnen wij tegen aantrekkelijke prijzen een uniek product leveren.

Uw eigen private label

Bij de samenstelling van uw gastenzeepjes en hotelzeepjes heeft u de keuze uit een standaard assortiment van meer dan 200 verschillende parfums, 2000 verschillende kleuren, diverse etherische oliën en een groot aantal andere huidverzorgende grondstoffen. Ook beschikken wij over een brede selectie medicinale grondstoffen die toepasbaar zijn in vaste zepen.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  • Telefoon +31 (0)183 - 638 047
  • E-mail sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig