Badschuim

Badschuim blijft een weelderige verwennerij. Zeker als wij alles op grondstoffengebied voor uw label uit de kast mogen halen! Uw wens vertalen wij in hoge mate van verzorging met keuze uit diverse topgeuren en bijzondere kleuren en desgewenst voorzien van glitter additieven, extra romig uitgevoerd of met extra ontspannende componenten.

Badschuim voor algemeen gebruik of voor bijzondere huidtypen kunnen wij in hippe kleuren en de laatste A-merkgeuren aanbieden. Of u nu een merkhouder bent gericht op retail of een labelhouder voor de institutionele markt: wij bedienen u graag met ons brede assortiment!

Uw private label

Door het badschuim te voorzien van een eigen naam en logo kunt u eenvoudig en snel uw eigen private label op de markt zetten. Het product wordt hierbij afgevuld in de verpakking van uw voorkeur en voorzien van een eigen label met merknaam.

Het standaard assortiment omvat meer dan 300 basisrecepten waarop gemiddeld meer dan 15 modificaties in geur, kleur en dikte mogelijk zijn. Dankzij onze flexibele productielijnen zijn wij in staat om vanaf 200 liter tot duizenden liters efficiënt te produceren in vrijwel elke gewenste verpakking. Ons vulapparatuur is in staat om flesjes vanaf 50 ml tot containers van 1000 liter te vullen.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  • Telefoon +31 (0)183 - 638 047
  • E-mail sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig