Huid- en haarproducten

Door ons enorme grondstoffenaanbod kunnen wij uw wens altijd vertalen naar een goed product. Naast tal van geuren en kleuren beschikken wij over diverse extra verzorgende, hydraterende en voedende additieven, zoals: Aloe Vera extract, Vitamine E-olie, Olijfolie, Tea Tree olie, Lanoline, Algenextract, Jojoba olie en Panthenol.  Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden waarmee wij uw product kunnen laten onderscheiden van andere labels.

Ons huid- en haarassortiment bestaat uit de volgende productgroepen:

Uw private label

Door het badschuim te voorzien van een eigen naam en logo kunt u eenvoudig en snel uw eigen private label op de markt zetten. Het product wordt hierbij afgevuld in de verpakking van uw voorkeur en voorzien van een eigen label met merknaam.

Het standaard assortiment omvat meer dan 300 basisrecepten waarop gemiddeld meer dan 15 modificaties in geur, kleur en dikte mogelijk zijn. Dankzij onze flexibele productielijnen zijn wij in staat om vanaf 300 liter tot duizenden liters efficiënt te produceren in vrijwel elke gewenste verpakking. Ons vulapparatuur is in staat om flesjes vanaf 50 ml tot containers van 1000 liter te vullen.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  • Telefoon +31 (0)183 - 638 047
  • E-mail sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig