Ossengal

Ossengal zeep bewijst zich al vele jaren als een krachtige en veilige reiniger. Veel vlekkenreinigers en waskrachtversterkers bevatten chemicaliën en bleekmiddelen die uw textiel gemakkelijk  kunnen verkleuren of beschadigen. Ossengal zeep gebruikt de kracht van pure zeep en natuurlijke ossengal, een middel dat al meer dan 150 jaar geleden werd ontdekt. Ossengal zeep is biologisch afbreekbaar. Voor het verwijderen van vlekken uit textiel beschikt Ossengal over drie uitstekende producten.

Ossengal voor de wasmachine

Ossengal Wasmachine is samengesteld op basis van natuurlijke ossengal en andere bijzondere detergenten. Door deze unieke samenstelling worden talrijke vlekken, zoals bloed-, ei-, melk-, fruit-, wijn- en vetvlekken, effectief verwijderd. Bij zwaar vervuild wasgoed doet u naast uw reguliere wasmiddel één volle doseerdop van 50 ml per 4,5 kg. wasgoed in het zeepbakje. U hoeft alleen het hoofdwasprogramma te kiezen en uw was wordt weer helemaal schoon. Giet Ossengal wasmachine direct op de vlek en masseer de vlek in met uw vingers. Stop het te reinigen textiel direct in de wasmachine en volg het wasvoorschrift van de fabrikant op. 

Ingrediënten

Aqua, Potassium Oleate, Sodium Chloride, Butoxydiglycol, Alcohol, Nitrilotris(methylene phosphonic acid)-N-oxide, Potassium salt, Lauryl Glucoside, Glycol Distearate, Ethylhydroxyethyl Cellulose, Caprylyl/Capryl Glucoside, Propylene glycol, Laureth-4, Parfum, Fel Tauri Siccum, Cocamidopropyl betaine, Isopropyl Alcohol, Subtilisine, Glycerin, Alpha-isomethyl ionone, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 42090.

Ossengal zeeptablet

Het Ossengal zeeptablet is een uitstekende dieptereiniger voor het verwijderen van talloze lastige vlekken in weefsels. Maak de zeep nat met water, bestrijk de vlek met de natte zeep en wrijf deze in met de vingers, borstel of een doek. Laat de zeep even intrekken, maar zorg ervoor dat de zeep niet indroogt. Spoel vervolgens het textiel grondig uit. Droog het textiel niet bij een warmtebron of in direct zonlicht. 

Ingrediënten

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Palm Kernel Acid, Palm Acid, Sodium Chloride, Fel Tauri Siccum, Glycerin, CI 77891, BHT, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate.

Ossengal zeepstick

De Ossengal zeepstick is dezelfde zeep als het Ossengal zeeptablet, maar dan verpakt in een handige kunststof stick. Dompel de stick in water. Bestrijk de vlek met de natte zeep en wrijf deze in met de vingers, borstel of een doek. Laat de zeep even intrekken, maar zorg ervoor dat de zeep niet indroogt. Spoel vervolgens het textiel grondig uit. Droog het textiel niet bij een warmtebron of in direct zonlicht.

Ingrediënten

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Palm Kernel Acid, Palm Acid, Sodium Chloride, Fel Tauri Siccum, Glycerin, CI 77891, BHT, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  • Telefoon +31 (0)183 - 638 047
  • E-mail sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig