Private Label

Onder de naam Sipro heeft Zeepfabriek Siderius een eigen lijn (private label) professionele reinigings- en onderhoudsmiddelen. Met meer dan 300 basisrecepten voor reinigers en onderhoudsproducten bieden wij u het beste van het beste en tevens het veiligste op het gebied van professionele reinigingsmiddelen. Door de producten te voorzien van uw naam en logo kunt u eenvoudig en snel uw eigen private label producten op de markt zetten.

Eigen recept

Daarnaast is het mogelijk een product volledig op uw wensen af te stemmen. Het standaard assortiment hiervoor omvat meer dan 300 basisrecepten waarop  vele modificaties in geur, kleur en dikte mogelijk zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Levering

Onze opdrachten zijn buitengewoon gevarieerd. Charges variëren van klein tot zeer groot, evenals de afmetingen van de gewenste verpakkingen.  100% van onze opdrachten wordt in 10 werkdagen uitgeleverd. Voor de levering van uw onderhouds-en reinigingsmiddelen werken wij samen met nationale en internationale transporteurs. Leversnelheid en kwaliteit (ADR-certificering) staan centraal in onze samenwerking.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  • Telefoon +31 (0)183 - 638 047
  • E-mail sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig