Private label verpakkingen

Uw producten zijn leverbaar in flesjes van 50 ml tot en met containers van 1000 liter. Zie hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

Flessen

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten kunststof flessen in PE en PET. Op onze afvullijnen kunnen wij flessen met een inhoud van 50 ml tot 2 liter volautomatisch afvullen, sluiten, coderen, etiketteren en verzegelen. Wij beschikken over sluitingen zoals doppen (tevens met klep), sprayers, triggers, dispensers, kindveilige sluitingen en doseerdoppen in diverse kleuren en maten.

Jerrycans

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan jerrycans, waarbij de inhoud varieert van 2 tot 60 liter. De jerrycans zijn leverbaar met diverse openingen en doppen en in vele kleuren. Tevens leveren wij bijpassende accessoires zoals aftapkranen en pompen.

Grootverpakkingen

Voor grootverbruikers kunnen wij onze producten afvullen in kunststof en metalen vaten met een inhoud van 25 tot 210 liter, in nieuwe of gereconditioneerde IBC’s met een inhoud van 1000 liter.

Overige verpakkingen

De verpakkingsmogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Naast de verschillende flessen en jerrycans, vullen wij voor klanten in bag-in-box verpakkingen, emmers, zakjes, etc. Voor actie- of multiverpakkingen beschikken wij over krimptunnels. Tevens kunnen wij assorti- of displayverpakkingen voor u verzorgen.

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  • Telefoon +31 (0)183 - 638 047
  • E-mail sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig