Scrub- en badzout

Ons assortiment bestaat uit een brede selectie scrubzout, badzout en badkaviaar voor zowel algemeen gebruik als voor bijzondere huidtypen.

Scrubzout

Gekoppeld aan saunagebruik worden vaak dode huidcellen verwijderd met scrubzout. Onze zeer zuivere scrubzouten kunnen wij u aanbieden in diverse korrelfracties. Bijzondere additieven zoals lavendel en kamille behoren tot de mogelijkheid.

Dode zeezout

Een dode zeezoutbad stimuleert de huidstofwisseling, bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen. Daarnaast helpt het de huid schoon, gezond en kalm te maken en zuivert het de huid bij puistjes en mee-eters. Ook maakt dode zeezout stijve spieren en gewrichten soepel en ontspant het heerlijk bij stress of na lichamelijke inspanning.

Badkaviaar

Badkaviaar is op dezelfde manier te gebruiken als badzout. Naast een heerlijke geur heeft het product ook een verzachtende werking.

Uw private label

Door de producten te voorzien van een eigen naam en logo kunt u eenvoudig en snel uw eigen private label op de markt zetten. Het product wordt hierbij afgevuld in de verpakking van uw voorkeur en voorzien van een eigen label met merknaam. Het standaard assortiment omvat meer dan 300 basisrecepten waarop gemiddeld meer dan 15 modificaties in geur, kleur en dikte mogelijk zijn. 

Meer informatie?

Bel of mail met ons Salesteam.
  • Telefoon +31 (0)183 - 638 047
  • E-mail sales@siderius.nl

Offerte aanvragen?

Ongeldig
Ongeldig
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig