Over ons

Siderius Zeepfabriek B.V. is opgericht in 1982. De wortels van ons bedrijf zijn ontstaan met de productie van vaste zepen. Ten tijde van de marktevolutie, waarin vloeibare producten een steeds grotere rol gingen spelen, hebben wij ingespeeld op de wens van onze klanten. Hierdoor hebben vloeistoffen nu een completerende, maar ook de grootste rol in onze huidige productie gekregen.

De huidige directie wist aan ons assortiment in 2004 het bekende merk Ossengal (sinds 1851) en later Fifax, Harmisol en Citronelfris toe te voegen. Daarnaast produceren wij sinds geruime tijd reinigingsvloeistoffen voor derden.

Private label

  • Ruim 300 basisrecepten
  • Meer dan 15 modificaties op geur, kleur en dikte mogelijk
  • Productie tegen scherpe prijzen van 200 tot tig duizend liter
  • Vrijwel elke verpakking mogelijk

Onze klanten

Wij leveren nooit aan eindverbruikers, maar uitsluitend aan labelhouders. Binnen ons klantenbestand treft u een breed spectrum van afnemers, van klein tot zeer groot. Onze klanten bevinden zich over de gehele wereld en in vrijwel alle denkbare sectoren van cosmetica tot professionele reiniging.

Wij hechten veel waarde aan onze onafhankelijke positie, waardoor wij alert in kunnen spelen op uw wensen en de marktontwikkelingen.

Onze mensen

Met een team van professionals zijn wij u op alle denkbare gebieden van dienst. Door intensieve begeleiding en kwaliteitsprogramma’s zijn wij in staat om uitsluitend met eigen arbeidskrachten waardevolle producten voor u samen te stellen.

Medewerkers van Siderius Zeepfabriek zijn zeer betrokken en vaklieden worden duurzaam aan ons bedrijf verbonden. Hierdoor blijft vakmanschap behouden en zijn wij in staat producten te maken die veel organisaties om ons heen al jaren niet meer kunnen produceren.

Ons assortiment

Wij beschikken over een ongekend breed assortiment aan vloeistoffen en vaste grondstoffen. Wanneer u ons assortiment bekijkt zult u versteld staan van onze mogelijkheden. Wij zijn bekend met vrijwel iedere vorm van verpakken en etiketteren.

In een persoonlijk gesprek nemen wij graag uw wensen door, zodat we u een complete aanbieding kunnen doen.

Ons beleid

Initiatief en “hands on” zijn belangrijke begrippen binnen ons bedrijf. Wij streven naar een no-nonsense cultuur met een aanpakmentaliteit. Zelfstandigheid van onze mensen wordt op prijs gesteld, maar niet voordat zij intensief zijn begeleid door collega specialisten. 

Door korte lijnen treft u bij ons geen vergadercultuur aan, maar directe aandacht voor u. Daarnaast conformeren wij ons aan:

  • GMP productielijnen;
  • Klachtbehandeling conform ISO;
  • Aansluiting bij branche verenigingen, zoals NVZ;
  • Algemeen in onze branche aanvaardde softwarepakketten.

Ons kwaliteitsbeleid

U kunt van ons een stabiel geleverd eindproduct verwachten. Wij maken dit onder andere mogelijk door: strakke ingangscontrole, up-to-date apparatuur, gestructureerde opleidingsrichtlijnen, een leergierige R&D-afdeling, perfecte proces- en financiële automatisering, moderne recepten en nauwkeurige procesbeschrijvingen.

Ons privacybeleid

Ons klantenbestand ligt in de beste kluis van de wereld. Labelhouders hechten grote waarde aan vertrouwelijkheid en exclusiviteit, die dan ook goed bij ons gewaarborgd zijn. Lees meer over ons privacybeleid.

Image
Image
Image
Image
Wij werken volgens GMP-richtlijnen